Werken bij the belgian

Is chocolade ook jouw passie?

Onze medewerkers zijn de belangrijkste pijler van ons bedrijf. In onze 2 vestigingen slagen onze medewerkers erin om heerlijke chocoladerecepten en opvallende creaties tevoorschijn te toveren. Als jij, net als ons, gepassioneerd bent door chocolade zijn we op zoek naar jou! Aarzel niet om ons te contacteren.

Herentals

Olen

The Belgian in België

Elke dag zorgen 160 werknemers in onze vestigingen in Olen en Herentals ervoor dat al onze chocoladeproducten met veel passie en zorg gecreëerd, verpakt en verstuurd worden. Je kan die chocoladeproducten terugvinden in meer dan 100 landen! Hiervoor hebben we een team van gedreven salesmedewerkers. En dat alles doen we al meer dan 60 jaar!

7 vacatures
160 werknemers
64 jaar ervaring
+ 100 Landen verkoop

PASSIE VOOR CHOCOLADE!

NICE WORKPLACE!

Bestaat de meest ideale werkplek? Waarschijnlijk niet, maar we doen er bij The Belgian Chocolate Group alles aan om dit te evenaren.We hechten veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker. Omwille van de vlakke structuur is er een open communicatie. Alles wat we doen is met passie voor ons vak en voor alle medewerkers. Ieder met zijn of haar talenten en gedrevenheid. Allemaal verbonden door onze schitterende chocoladeproducten. Als je deze aanpak wel ziet zitten, reageer dan zeker op één van onze vacatures.